Ne ju ofrojmë shërbim
të specializuar

Pranë nesh ju do të gjeni ANALIZA të të gjitha tipeve, Vizita mjeksore dhe ECHO. Gjithashtu ne ju ofrojmë shitje apraturash laboratorike të fundit dhe Reagent

 • ANALIZA Laboratorike
 • Shitje Aparaturash Laboratorike
 • Shitje REAGENTESH


21

Vjet laborator

10

Doktorë dhe Laburantë Profesionist

27

Kompani neper bote qe bashkepunojme

500

Lloje Reagentesh

- GAMMA -

Rreth Nesh!

Klinika Gamma

 • Gjithaçka Starton në Vitin 1998.
 • Laboratori i parë për Analizat në Shqipëri.
 • Më pas u zgjerua si kompani duke u bërë
 • distributori kryesor për shumë kompani botërore,
 • në fushën e Kiteve dhe Reagentëve për Spitalet

GAMMA

Simbol i inovacionit dhe implementimit të analizave më të fundit. GAMMA është një ndër laboratorët më të mëdhenj dhe më të vjetrit në Shqipëri

- SHERBIMET -

Shërbimet Tona

Tek ne do të gjeni Analiza me standarte Europiane dhe Aparaturat më të fundit në treg

Analiza

Kimike, Hematologjike, Biokimike, Mikrobiologjike, Hormonale

Intolerance

Analize e plotë e intolerancës ushqimore

Aparatura

Shitje Aparaturash Laboratorike

Reagent

Shitje Reagentësh për Laboratore- GAMMA -

PARTNERET TANE

Kompanitë me reputacion botëror që ne përfaqësojmë me sukses dëshmojnë për stabilitetin e biznesit tonë. Vite përvoje që mbështeten në arsimim të vazhdueshëm dhe vetë-përmirësim, sigurimin e cilësisë dhe shpejtësinë e shërbimeve tona sigurojnë sigurinë dhe besueshmërinë që dikush pret nga përfaqësuesit më të mirë. Prodhuesit e pajisjeve gjejnë një ekip kompetent dhe inovator të stafit të trajnuar teknikisht me të cilët krijojnë shpejt komunikim në nivelin më të lartë inxhinierik. Prodhuesit e reagentëve dhe furnizimeve mjekësore na besojnë shpërndarjen e agjentëve më të ndjeshëm diagnostikues me besim, duke e ditur që nga hapi i parë deri në hapin e fundit respektojmë rregulloret tejet të kërkuara, duke filluar nga regjistrimi, licencimi, importi dhe ruajtja, deri në shpërndarja lokale, mbështetja dhe trajnimi. Ajo që na veçon nga konkurrenca jonë është qasja jonë ndaj inovacionit, përgjegjësisë sociale dhe ndërtimit të besimit dhe partneritetit me klientët tanë. Nevojat profesionale dhe zhvillimi i klientëve tanë kanë qenë dhe gjithmonë do të jenë përparësia jonë.

Për tu përmendur

 • TITOLCHIMICA

 • GESAN PRODUCTION SRL

 • CONDA LABORATORIES

 • APHA SCIENTIFIC

 • NUOVA APTACA

 • GBL

 • BIO GROUP MEDICAL SYSTEM

 • KOROGLU MEDICAL DEV

 • MACHEREY-NAGEL

 • PAUL MARIENFELD

 • SSI DIAGNOSTIC

 • DIAGON

Mbi 100+ analiza çdo ditë në laboratorin tonë.

Na Telefononi për çdo informacion

Mjekët tanë janë në dispozicionin tuaj

04 236 3629
Na Telefononi

(+355) 04 236 3629

Adresa

Rr. Dervish Hekali Nr.8, 1017, Tirane / Albania

WEBSITE

www.gamma.al